Taste craftsmanship

Cobbler

Signature cocktails
in een speakeasy setting.

Onze in-house cocktailbar The Cobbler heeft alle ingrediënten voor de perfecte avond. Proef de unieke sfeer, kijk hoe jouw cocktail gemaakt wordt en geniet.

Alle ingrediënten
voor de perfecte avond

Ook onze cocktails vertellen een verhaal: traditionele cocktails met een twist. Geheime recepten met een vleugje voorouderlijke alchemie resulteren in een geheel nieuw scala aan smaken. Sterke dranken van topkwaliteit worden gemengd met vruchtensappen, kruiden en andere geheime ingrediënten. Kies uit onze signature Cobbler-cocktails, aperitieven, dessertcocktails, warme cocktails, mocktails. You name it, we shake it!

The Cobbler
werkt zonder reserveringen.

Ben je van plan ons te bezoeken met een groep van 7 gasten of meer? Neem dan contact op via sales@1898thepost.com

Zo-Do: 17u – 23u
Vr-Za: 17u – 1u

Meer dan cocktails

Geopend vanaf 17 uur is The Cobbler de perfecte plek om na een lange dag tot rust te komen en te genieten van een van onze heerlijke Signature Cocktails, een glaasje wijn en kleine hapjes met uitzicht over de stad.

Summer ready

Sun’s out! The Cobbler’s out! Geniet in de zomermaanden, wanneer het (Belgisch) weer het toelaat, van de gezellige Gentse drukte op ons terras.

Tearoom @ The Cobbler

Geniet van het toppunt van weelde in onze luxueuze tearoom, waar de tijd stilstaat en elke slok van uw drankje een moment van pure decadentie is. Van delicate porseleinen theekopjes tot heerlijke gebakjes, elk detail is zorgvuldig samengesteld om een onvergetelijke ervaring te garanderen. Open van november tot 31 maart vanaf 13.00 uur van woensdag tot zondag.

Follow