Unwind & Relax

The Post’s kamers om te overnachten in Gent

Verschillende kamers,
verschillende uitzichten, één sfeer

Overnachten in Gent? Kom thuis in een wereld van luxe, comfort en karakter. Geïnspireerd door de schoonheid van hun omgeving en hun rijke geschiedenis, zijn alle 38 kamers anders, steeds voorzien van unieke details en antieke meubels. Met grote ramen, hoge plafonds, houten elementen en zachte lichtinval ademen alle kamers een gevoel van ruimte, warmte en elegantie. Donkergroene muren voegen een dramatische touch toe. Traditie ontmoet innovatie, stijl ontmoet comfort. Hier komt u tot rust.

Unieke kamers met een uniek verhaal.

Loft

Rooms type - 1/14

De grootste Suite van het hotel bevindt zich direct onder het dak. Het biedt een grote leefruimte met bibliotheek, een comfortabele linnen bank en fauteuils, evenals een schrijftafel. De slaapkamer heeft uitzicht op bruisende en drukke Korenmarkt en de prachtige Sint-Niklaaskerk. De grote witmarmeren badkamer met douche en bad is ideaal om te ontspannen.

Oppervlakte: 65 m²

Suite 19

Rooms type - 2/14

Met uitzicht op de Sint-Michielsbrug en de Graslei, is deze charmante en ruime suite verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u een comfortabel kingsize bed, een grote leefruimte, antieke meubels, een linnen bank en fauteuils. Onder het schuine dak bevindt zich de badkamer met een witte marmeren douche en een dubbele wastafel.

Oppervlakte: 60 m²

Tower Suite

Rooms type - 3/14

Zonder twijfel de meest romantische kamer van het hotel. Deze achthoekige suite biedt de ware ervaring van het slapen in de top van een middeleeuwse toren, zoals in een sprookje. De suite bevindt zich in het hoogste punt van het gebouw en is verdeeld over twee verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een kronkelende trap. De Towersuite biedt een prachtig 360 graden uitzicht over de daken van het historische Gent.

Oppervlakte: 45 m²

Suite 23

Rooms type - 4/14

Deze charmante en ruime suite is op één niveau ingedeeld. In de suite vindt u een groot woongedeelte met een comfortabele linnen zetel, antieke meubels en een schrijftafel, evenals een slaapkamergedeelte met een kingsize bed. Het schuine dak en de oude houten vloeren geven een warm en gezellig gevoel.

Oppervlakte: 45 m²

Suite 18

Rooms type - 5/14

De ruime afmetingen en de hoeklocatie van deze duplexsuite maken het de ideale suite voor gezinnen. Beneden kunt u ontspannen in een grote leefruimte, met antieke meubels, linnen bank en fauteuils. Op de bovenverdieping vindt u een kingsize bed en een grote witte marmeren badkamer met douche en bad.

Oppervlakte: 57 m²

Suite 2

Rooms type - 6/14

Bij binnenkomst in de Suite zult u versteld staan van het uitzicht over de Sint-Michielsbrug; de meest pittoreske brug van de stad. Beneden vindt u een grote kledingkast, een comfortabel kingsize bed en een gezellige werkruimte, die creatief is ingericht met antieke meubels. Op de eerste verdieping zult u versteld staan van de wit-marmeren badkamer ensuite.

Oppervlakte: 50 m²

Carriage with Private Terrace

Rooms type - 7/14

Deze warme en elegante duplexkamer heeft een gezellige werkruimte beneden met een comfortabele linnen fauteuil en antieke meubels. Boven vindt u een comfortabel Kingsize bad en een witmarmeren badkamer. Dit is de enige kamer in het hotel met een eigen terras met tafel en stoelen. De kamer biedt een prachtig uitzicht over de Korenmarkt en de Sint Nicolaaskerk.

Oppervlakte: 35 m²

Junior Suite 39

Rooms type - 8/14

Deze Suite is charmant, uitnodigend en biedt een comfortabele ruimte met bibliotheek, antieke tafel en een linnen fauteuil. In de kamer vindt u een kingsize bed en een badkamer met bad, douche en dubbele wastafel.

Oppervlakte: 33 m²

Carriage

Rooms type - 9/14

Deze warme en elegante duplexkamers, heeft een gezellige werkruimte beneden, met een comfortabele linnen fauteuil en antieke meubels. Boven vindt u een comfortabel Kingsize bed en een witmarmeren badkamer. Een ideale kamer om te ontspannen onder het genot van een cocktail.

Oppervlakte: 30 m²

Letter Twin

Rooms type - 10/14

Deze duplexkamer is charmant en uitnodigend, met opvallend hoge plafonds, dramatische, uitgestrekte ramen en zware kruisgordijnen die een intieme sfeer creëren. De kamer biedt een adembenemend uitzicht over de Sint-Niklaaskerk. Ingericht in duplex- of mezzaninestijl, met de badkamer op het eerste verdiep en het slaapgedeelte op de begane grond.

Oppervlakte: 30 m²

Letter

Rooms type - 11/14

Deze duplexkamers zijn uitnodigend, gastvrij en hebben opvallend hoge plafonds. De meeste van deze kamers hebben uitgestrekte ramen en zware kruisgordijnen die een intieme sfeer creëren. Het natuurlijke licht in de kamer draagt bij aan een adembenemend uitzicht over de Sint-Niklaaskerk of de Sint-Michielshelling. Ingericht in duplex- of mezzaninestijl, met de badkamer op het eerste verdiep en het slaapgedeelte op de begane grond.

Oppervlakte: 30 m²

Envelope

Rooms type - 12/14

Deze unieke en elegante kamers zijn verdeeld over één niveau. Ze zijn voorzien van een comfortabel kingsize bed, antieke meubels en een witmarmeren badkamer.

Oppervlakte: 25 m²

Postcard

Rooms type - 13/14

Uw eigen privé cocon die u omhult met zijn warme en uitnodigende sfeer. Deze duplexkamers hebben beneden een kingsize bed en boven een open, witmarmeren badkamer. De oude houten vloeren en het charmante schuine dak accentueren het historische erfgoed van het gebouw. Ingericht in duplex- of mezzaninestijl, met de badkamer op het eerste verdiep en het slaapgedeelte op de begane grond.

Oppervlakte: 25 m²

Stamp

Rooms type - 14/14

Zodra u binnenkomt in onze Stamp kamer voelt u meteen de gezellige en warme sfeer, geaccentueerd door het charmante schuine dak. Deze kamer is gelijkvloers ingericht, met een comfortabel kingsize bed en een witmarmeren badkamer.

Oppervlakte: 19 m²